Kismamáknak - Kisbabáknak

Babusgató

  • Életkor: Várandósságtól időszakától a gyermek 0 – 3 éves koráig
  • Személyesen vagy online
  • Foglalkozás időtartama: 30-40 perc
  • Időpont: szerda 10:00

 

  • Családi jegy: 2.000 Ft
  • Korlátlan havi bérlet: 6.900 Ft
  • Jelentkezés: A Zeneműhely Facebook oldalán elérhető időpontfoglaló segítségével

 

A könnyebb szülésért

Babusgató Várandós Kismamáknak: A foglalkozás egyik célja, hogy már a pocakban megajándékozzuk gyermekünket a zene szeretetével, hiszen a magzati korban hallott dalokra, hangokra a csecsemők születésük után is pozitívan reagálnak.

Emellett különböző légzési technikákkal ismerkedünk, melyek fájdalomcsillapító hatásukkal segítik a könnyebb, oldottabb szülést, és a hétköznapok nehézségeinek megoldását. Az Édesanyák később bármikor újra csatlakozhatnak a foglalkozásokhoz újszülöttükkel.

Egyedülálló módon babamasszázs is helyet kap a foglalkozásokon. Így a szülőknek lehetőségük van elsajátítani azokat a mozgásokat, fogásokat mellyel a hasfájást, nyugtalanságot, és a felmerülő napi problémákat természetes módszerrel enyhíthetik.

A gördülékeny hétköznapokért

Babusgató Újdonsült Édesanyáknak: A foglalkozás elsődleges célja, hogy az édesanyák könnyen énekelhető dalokkal ismerkedjenek meg, melyek színesebbé teszik a kisgyerekes lét napi rutinjait.

A mondókák, dalok segítik a ritmus érzék kialakulását, melynek a gyerekek az élet minden területén hasznát veszik: legyen szó mozgásfejlődésről vagy a mindennapi szokások kialakításáról.

A megismert dalok hozzájárulnak a könnyebb elalváshoz, az éneklés pedig ellazít, így oldja a stresszt az anyában és a babában egyaránt. 

baba zene gyerek zenetanár cinege zeneműhely zeneovi csoportos foglalkozás szolfézs zenetanulás ének éneklés kisbaba gyermek kismama anyuka anya
baba zene gyerek zenetanár cinege zeneműhely zeneovi csoportos foglalkozás szolfézs zenetanulás ének éneklés kisbaba gyermek kismama anyuka anya

Összetartás a zenében

Babusgató közösség: A kisgyermek mellett töltött évek alatt sokszor elszigetelődnek az édesanyák és magányosnak érzik magukat. A foglalkozásokon megismerkedhetnek velük hasonlóan gondolkodó (majdani) szülőkkel, akikkel könnyen alkothatnak közösséget is.

A Babusgatóhoz zárt Facebook csoport is tartozik, így a virtuális térben is találkozhatnak az online vagy személyes foglalkozásra járó szülők.

Szeretnék jelentkezni!

A babusgató foglalkozások időpontja Hétfő és Szerda 10:30. A foglalkozásra az alábbi gombra kattintva, a Zeneműhely Facebook oldalán elérhető időpontfoglaló segítségével lehet jelentkezni. Várlak benneteket sok szeretettel!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mbbauhu0/livizene.hu/wp-includes/functions.php on line 5349