Ovisoknak

Komplex zenei fejlesztés

A kicsik és iskolakezdők csodamódszere

 

  • Életkor: 3-7 éves korig
  • Egyéni
  • Foglalkozás időtartama: 40 perc
  • Díja: 3.900 Ft
  • 4 alkalmas bérlet: 14.000 Ft

A foglalkozások során elsajátítjuk a zenei írás- és olvasás alapjait, fejlesztjük a ritmusérzéket, a belső hallást, a memóriát, a kreativitást, a szöveges zenén keresztül pedig a gyermek szociális érzékenységét, empátiáját fejlesztjük.

Kiemelt szerepet kap az éneklés, hiszen a zenélés stresszoldó hatással is bír, így a gyermek az énekelt dalokon keresztül képes a mindennapi nehézségeit kifejezni, “kiénekelni”.

Az órák alatt a gyermek számos ritmushangszerrel, a zongorával és a furulyával is ismerkedik, továbbá a zenei készségek fejlesztésébe a társművészeteket (tánc, képzőművészet, irodalom) is aktívan bevonjuk.

Különösen ajánljuk iskolába készülő gyermekek számára, ugyanis a zenében elsajátított készségek könnyen kamatoztathatók például a matematika illetve a nyelvtanulás területein is.

Miért hasznos a foglalkozás?

R

Mert a zene gyógyír

Az éneklés olyan pótólhatatlan, stresszoldó eszközt ad gyermekeink kezébe, mely segítségével kifejezhetik nehézségeiket, és így könnyen lepakolhatják az őket frusztráló élményeket és érzéseket.

R

Mert az iskolában is hasznos lesz

A már ovis korban elsajátított zenei készségek később, a gyermek iskolás éveiben is hasznosnak bizonyulhatnak, főleg a matematika és a nyelvtanulás terén, továbbá segítik a gyermek kitartásának fejlesztését és figyelmének a tartós összpontosítását.

R

Mert széleskörű tudása lesz

A foglalkozások során a játékos feladatok közé élvezhető formában csempésszük bele a társművészetek, így a tánc, képzőművészet és irodalom érdekességeit, észrevétlenül tágítva ezzel gyermekeink látókörét és tudásának határait.

R

Mert kiemelt figyelmet kap

Az egyéni foglalkozás előnye, hogy a gyermek kiemelt és minőségi figyelmet kap, így könnyen rá lehet hangolódni az igényeire, gyorsabban oldódik fel, és sokkal jobban tudja élvezni a zenetanulást.

Szeretnék jelentkezni!