Kiskamáknak - Kisbabáknak

Tipegő zenebölcsi

Játékos zene az egészen piciknek

 

  • Életkor: 1-4 éves korig
  • Csoportos
  • Személyes vagy online
  • Foglalkozás időtartama: 30 perc
  • Időpont: Hétfő, Szerda 09:30, Csütörtök 16:45
  • Családi jegy: 2.000 Ft
  • Korlátlan havi bérlet: 6.900 Ft
  • Jelentkezés: A Zeneműhely Facebook oldalán elérhető időpontfoglaló segítségével

A zenebölcsin a mindenre kíváncsi és örökmozgó picik, illetve a velük érkező családtagok ismerkednek meg a mozgással, játékkal kísért dalokkal, mondókákkal.

Ezek a dalok segítik a felnőtteket, hogy színesebbé tegyék a gyerekek hétköznapjait, és hogy az unalmasnak tűnő, várakozással teli helyzetekben – mint egy hivatal, vagy bolt – képesek legyenek kütyümentesen is lekötni a gyerekeket.

A dalok tanulásával fejlesztjük a ritmusérzéket, a belső hallást és a memóriát. A dalanyag a népi és klasszikus zenéből ered, és az igényes, sokak által kedvelt gyerekzenekarok dalaival egészül ki. 

Miért hasznos a foglalkozás?

R

Mert együtt tapasztalhatjátok meg

A foglalkozás lehetőséget ad arra, hogy a picikkel együtt a velük érkező felnőttek is részt vegyenek a dalos, mozgással kísért játékokban, így közössé téve az örömteli zene tapasztalatát.

R

Mert a dalok hétköznap is jól jönnek

A foglalkozásokon megismert dalok a hétköznapok kihívásaiban is jól jöhetnek, hiszen oldhatjuk velük a stresszt, varázsolhatunk jó kedvet, és a legunalmasabb helyzetekben is kütyümentesen köthetjük le a gyermekeinket.

R

Mert korai közösségélményt ad

A csoportos foglalkozások lehetőséget adnak arra, hogy a kicsik már nagyon korán megtapasztalják a közösség szeretetét és ezzel együtt a zenét.

R

Mert a zene észrevétlenül is fejleszt

A zene szeretete a legnagyobb és legértékesebb ajándék, amit gyermekünknek adhatunk. Pici korban a gyermekek különösen fogékonyak a játékos zenére, és szinte észrevétlenül, mégis számukra élvezetes módon lehet fejleszteni őket.

Szeretnék jelentkezni!

A tipegő zenebölcsi foglalkozások időpontja Hétfő 09:30 és Csütörtök 17:00. A foglalkozásra az alábbi gombra kattintva, a Zeneműhely Facebook oldalán elérhető időpontfoglaló segítségével lehet jelentkezni. Várlak benneteket sok szeretettel!


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mbbauhu0/livizene.hu/wp-includes/functions.php on line 5349