Gyakori kérdések

Kérdésed van?

 

Akkor jó helyen jársz! Összeszedtem a leggyakrabban felmerülő kérdéseket, és igyekeztem megválaszolni őket. Az egyes kérdések csoportosítva szerepelnek, hogy minél könnyebben megtaláld a Téged foglalkoztató kérdésre a választ! Ha esetleg egyedi kérdésed merülne fel, írj nekem bátran, örömmel válaszolok!

baba zene gyerek zenetanár cinege zeneműhely zeneovi csoportos foglalkozás szolfézs zenetanulás ének éneklés kisbaba gyermek kismama anyuka anya

Általános kérdések

Hogyan tudok jelentkezni a foglalkozásokra?

Minden egyes foglalkozás típus leírása alatt található egy űrlap, mely kitöltésével – azaz a név és az email cím megadásával – lehet jelentkezni az adott foglalkozásra. Ugyanezen űrlap lehetőséget ad arra is, hogy a foglalkozással kapcsolatos kérdéseidet feltehesd.

Online is lehet csatlakozni?

Vannak olyan foglalkozások, melyek kizárólag személyesen értelmezhetőek, azonban egyes foglalkozások esetén van lehetőség az online térből való csatlakozásra is.

Gyermek foglalkozások

Hány éves korig vehető igénybe a zeneovi?

A zeneovi a gyermek 3 éves korától egészen 7 éves koráig vehető igénybe, egyéni vagy családi formában, online vagy személyes foglalkozás keretében.

Kismama-Kisbaba foglalkozások

A foglalkozások csak kismamáknak szólnak?

A kismama-kisbaba foglalkozások nem csak szülés előtt álló, várandós kismamáknak szólnak! Sok szeretettel várjuk az újdonsült édesanyákat és szülőtársaikat is, akik a szülés után kisbabájukkal csatlakoznának a babusgató foglalkozásokhoz.

Mire jó a babusgató közösség?

A babusgató közösség azt a célt szolgálja, hogy az újdonsült édesanyák és friss szülők kisgyermekük mellett ne szigetelődjenek el, hanem helyette hasonló élethelyzetben lévő, hasonló gondolkodású szülőkkel ismerkedhessenek meg. A foglalkozáshoz egy zárt Facebook csoport is tartozik, mely segít a kapcsolatépítésben.

Oktatás

Bárki jelentkezhet hangképzésre?

A hangképzés órákat 16 éven felüliek számára ajánljuk az énekelni vagy újra énekelni vágyók számára, ahol légző gyakorlatokon, mozgásos feladatokon és skálákon keresztül ismerkedhetünk meg az egészséges éneklés alapjaival.

Kinek szól a felkészítő foglalkozás?

A felkészítő foglalkozást 18 éves kor felett, zenei, pedagógiai, színészi, művészeti pályára készülőknek ajánljuk a felvételi, illetve alkalmassági vizsgához szükséges felkészüléshez. Lehetőség van online és személyes konzultációra, a kotta és dalanyag pedig digitális tanulási formában is elérhető.

Más kérdésed van?


    Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/mbbauhu0/livizene.hu/wp-includes/functions.php on line 5349